Hammer Strength

Kampioenen creëren op elk niveau

Het bereiken van kracht op het veld betekent opbouwen van kracht buiten het veld. U zorgt voor het talent, we zullen u steunen met apparatuur die net zo hard werkt als u.

U en uw atleten brengen vastberadenheid en gedrevenheid, zweet en spirit, of het nu de laatste wedstrijd van het seizoen of een gewone training is.

Hammer Strength is toegewijd om apparatuur aan te bieden voor hardwerkende sporters om te trainen en daardoor het verschil te maken tijdens hun wedstrijden.

De beste teams beginnen hier

Innovatie, duurzaamheid en kwaliteit zijn het fundament van Hammer Strength. Gary Jones, de uitvinder van Hammer Strength, ontwierp de eerste producten uit een vastberadenheid om innovatie te brengen aan de krachttraining industrie. 

Iso-Lateral® Technology 
The Iso-Lateral® technologie in onze Plate-Loaded, Ground Base® en MTS apparatuur simuleert echte sport bewegingen op drie manieren; natuurlijke bewegingen van het lichaam, de convergerende en divergerende bewegingen zorgen voor extra uitdaging waar nodig. De onafhankelijke armen laten atleten   beide ledematen tegelijk bewegen, onafhankelijk, afwisselend of met verschillende gewichten voor ieder.
 
 
 
 

Ongeëvenaarde prestatietraining

Hammer Strength is de wereldwijde nummer 1 in de wereld van hoogwaardige fitnessapparatuur met losse gewichten. De productlijn biedt de meest geavanceerde krachttrainingstechnologieën van de professionele fitnessindustrie. Oprichter Gary Jones verkende met zijn visie en begeleiding als eerste de ergonomische voordelen van het gebruik van convergerende en divergerende bewegingsbogen.  Met meer dan veertig producten met losse gewichten geeft Hammer Strength u de kracht om kampioenen op ieder niveau te stimuleren en realiseren!

Plate Loaded Highlights:

 • Slimme software, slim design

  Wij combineren onze slimme Computer Aided Design-software (CAD) met jarenlange samenwerking met topsporters en coaches. Het resultaat is dat elk toestel met losse gewichten de meest natuurlijke, ergonomisch correcte bewegingspaden simuleert, voor een optimale training binnen én buiten.

 • Iso-Lateral®-technologie

  De Iso-Lateral®-technologie levert de meest vloeiende convergerende en divergerende bewegingsbogen in de industrie. Dankzij deze technologie kunnen gebruikers op een veilige manier beide ledematen tegelijkertijd trainen, één voor één, afwisselend of met afgestemde gewichten per ledemaat.

 • Geavanceerde prestatietraining

  Hammer Strength Ground Base®-toestellen zorgen voor een geavanceerde prestatietraining dankzij de unieke technologie. De uitdagende oefeningen in verschillende bewegingsvlakken trainen kracht, evenwicht en coördinatie, hetgeen ook direct effect heeft op de sportieve acties en bewegingen op het speelveld.

 • Beste lichaamstraining

  Onze Ground Base-toestellen zijn gebaseerd op beweging in plaats van spieren. Hierdoor werkt u met meerdere spiergroepen tegelijk aan een betere training van het hele lichaam en functionele voordelen.

 • Veilig en controleerbaar

  Ground Base-toestellen bieden een lage startweerstand en stellen u in staat om levensechte bewegingen nauwkeuriger te simuleren. Het geeft een sportspecifieke of functionele training die keer op keer herhaalt kan worden in een veilige en controleerbare omgeving.